22-23/10/2016: Φεστιβάλ “Break the Chain”


Το Break the Chain αποτελεί μία συλλογική εκστρατεία κοινωνικής αφύπνισης, η οποία με όχημα την Τέχνη, τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση, στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και συμμετοχή του κοινού σε ένα κοινωνικό μέτωπο που θα εναντιωθεί ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΊΑ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΑΠΌ ΆΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΗ ΣΎΓΧΡΟΝΗ ΔΟΥΛΕΊΑ. Το Break the Chain είναι μία πρωτοβουλία του Εθνικού Εισηγητή για την καταπολέμηση του Human Trafficking, κ. Ηρακλή Μοσκώφ, σε συνεργασία με την πολιτιστική πλατφόρμα elculture.gr.

Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων διοργανώνεται στις 22 ΚΑΙ 23 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2016 το 2ο Φεστιβάλ BREAK THE CHAIN στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η ANASA θα συμμετέχει με εργαστήρια για παιδιά, κρουστά και street theatre performance. Θα παίξουμε και την παράσταση «Ειρήνη – Η ιστορία ενός παιδιού πρόσφυγα» που ανεβάσαμε στα σχολεία για τα δικαιώματα των παιδιών προσφύγων.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.