15/10/2016: Ανοιχτό εργαστήρι Θεατρικού και Εικαστικού παιχνιδιού


Ανοιχτό εργαστήρι Θεατρικού και Εικαστικού παιχνιδιού στην ANASA!

Ακούσατεergastiri-anasa, ακούσατε!
Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 12.30 το πρωί, στο πολιτιστικό κέντρο Anasa Cultural Center αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε το φθινόπωρο!

Πως; Με τον πιο αρχέγονο τρόπο έκφρασης: το παιχνίδι!!

Ελάτε να ξεκινήσουμε παρέα το μαγικό μας ταξίδι με ένα πρώτο ανοιχτό εργαστήρι γνωριμίας!!
Θα γνωρίσουμε τα έθιμα, τα χρώματα και τους ήχους του φθινοπώρου και θα φτιάξουμε έναν πίνακα ζωγραφικής με υλικά από τη φύση!

Σας περιμένουμε!

Τόπος: Anasa Cultural Center, Σφακτηρίας 24, Κεραμεικός
Ώρα:12.30-14.30
Ηλικίες: Για παιδιά από 5-8 χρονών.
Είσοδος ελεύθερη (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6958656805, 6932382313 ή στο e-mail: info@anasa.org.gr
Εμψυχώτριες: Χρύσα Λογοθέτη, Ελένη Νζάνγκα.

Χρύσα Λογοθέτη
Η Χρύσα Λογοθέτη γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Από το 2007 ως το 2013 εκπαιδεύτηκε στην εμψύχωση θεατρικού και εικαστικού παιχνιδιού, ενώ το έτος 2016/2017 παρακολούθησε το Εργαστήρι Θεατρικής Μαριονέτας με δάσκαλο τον Στάθη Μαρκόπουλο (κουκλοθέατρο Αγιούσαγια!). Έχει εργαστεί ως ερμηνεύτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ως παιδαγωγός/εμψυχώτρια, και έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει παιδικά εργαστήρια σε συνεργασία με διάφορους φορείς. Από το 2014 συνεργάζεται με τον ηθοποιο/μουσικό Μιχάλη Αφολάνιο και στήνουν μαζί την ομάδα αφήγησης ANASA, δίνοντας παραστάσεις σε σχολεία, θέατρα, φεστιβάλ.

Ελένη Νζάνγκα
Η Ελένη Νζάνγκα γεννήθηκε στο Κονγκό το 1990 και μετακόμισε στην Αθήνα με την οικογένεια της το 1992.
Έχει σπουδάσει Τεχνικός Ενδυματολογιας και Σχεδίασης Μόδας καθώς και Τεχνικός Λήψης Φωτογραφίας. Από την ηλικία των 17 συνεργάζεται με τον θίασο του ΜΠΑΟΜΠΑΜΠ έχοντας παίξει στα έργα ”Απόψε αυτοσχεδιαζουμε”. ” Τα καινούργια για ρούχα του Βασιλιά ”. “Εκκλησιάζουσες” . Το 2012 παίζει στο εργο του Αουγκούστο Μποάλ ” Ο θείος Πάπαρος” στο δημοτικό θέατρο της Ηλιουπολης, Δημήτρης Κιντής. Το 2013 συμμετείχε στην παράσταση της Τζίνα Αποστολοπούλου “Ονειρόδραμα” του Αγκούστο Στρίνγκμπεργκ. Το 2014 θα παίξει στην παράσταση “Όνειρο θερινής νυκτός” του Σέξπηρ. Από το 2015 σπουδάζει υποκριτική τέχνη στην Δραματική σχολή Διομήδης Φωτιάδης. Παράλληλα ξεκινάει συνεργασία με την θεατρική ομάδα της ANASA, δράσεις με θέμα το προσφυγικό στα ακριτικά νησια της Ελλάδας και σε διάφορα σχολεία της Αθήνας με κύριο μέσο το θέατρικο παιχνίδι και το αυτοσχεδιασμό.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.