02/07/2016: “Η Σοφία της Γης” στο Συνεργατικό Καφενείο Χατρίπυ


Το Συνεργατικό Καφενείο Χατρίπυ φιλοξενεί την Ομάδα ANASA και την παράσταση “Η σοφία της Γης” το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 21.00

“Και η πήλινη στάμνα έσπασε σε χίλια κομμάτια σκορπίζοντας όλη την σοφία σε ολόκληρο τον κόσμο. Και μ’ αυτόν τον τρόπο λέγεται πως η Γη απέκτησε την σοφία της… Και όλοι, μα όλοι έχουμε λίγή από αυτή…”

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί γίνεται έκλειψη; Είναι δυνατόν μια μικρή αράχνη να κατακτήσει την σοφία όλου του κόσμου; Πως μπόρεσε ένα παιδί να γίνει βασιλιάς έχοντας μόνο μία βελόνα;

Τρία παραμύθια που ξεκινούν από την μουσική και την κίνηση του σώματος, μας ταξιδεύουν ως την Αφρική όπου ζώα, άνθρωποι και στοιχεία της φύσης μοιράζονται τις ιστορίες τους.
poster-sofia-ths-ghs_2_7_2016_web
Συντελεστές: 
Μιχάλης Αφολάνιο: αφήγηση, εμψύχωση παραμυθιού, μουσική
Χρύσα Λογοθέτη: αφήγηση, εμψύχωση παραμυθιού, μουσική

Διάρκεια: 1 ώρα

Ηλικίες: από 4 μέχρι 104!

Τόπος: Συνεργατικό Καφενείο Χατρίπυ, Δημοφώντος 154 & Σιλανίωνος, Άνω Πετράλωνα
Ώρα:21.00
Είσοδος: ελεύθερη συνεισφορά
Ομάδα αφήγησης ANASA

Η λέξη “Anasa” στα σουαχιλι σημαίνει “χαρά της ζωής”. Η ομάδα Αφήγησης Παραμυθιών ANASA αποτελείται από τους Μιχάλη Αφολάνιο (ηθοποιό-εμψυχωτή-μουσικό) και Χρύσα Λογοθέτη (εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού-εκπαιδευτικό). Δημιουργήθηκε το 2014 και ανήκει στην οικογένεια του ANASA Cultural Center. Στόχος της είναι μέσω της αφήγησης παραμυθιών, και με συνδυασμό άλλων τεχνικών όπως η παντομίμα, ο θεατρικός κλόουν και η εμψύχωση κούκλας, να ανοίξει έναν διαπολιτισμικό διάλογο μεταξύ των λαών.
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.