Κάθε Σάββατο: Θεατρικό παιχνίδι για γονείς και παιδιά


Κάθε Σάββατο στο πολιτιστικό κάντρο Anasa, ταξιδεύουμε στο μαγικό κόσμο του παιχνιδιού!

Χρώματα, υergastiri-anasaφάσματα, μουσικές και παραμύθια, όλα γίνονται τα εργαλεία μας σε αυτή την περιπλάνηση!

Το εργαστήρι είναι βιωματικό και χρησιμοποιούνται τεχνικές από το θεατρικό παιχνίδι, τη μουσικοκινητική και το ελεύθερο παιχνίδι.

Κάθε Σάββατο, 12.30-14.30

Για παιδιά από 4 χρονών κι πάνω.

Κόστος ανά μάθημα: 10 ευρώ (γονιός και παιδί)

Κόστος ανά μήνα: 35 ευρώ (γονιός και  παιδί)

Εμψυχώτριες: Χρύσα Λογοθέτη, Ελένη Νζάνγκα

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6958656805, 6932382313 ή στο e-mail: info@anasa.org.gr

 

Χρύσα Λογοθέτη
Η Χρύσα Λογοθέτη γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα της Λαογραφίας. Από το 2007 ως το 2013 εκπαιδεύτηκε στην εμψύχωση θεατρικού και εικαστικού παιχνιδιού στο εργαστήρι Κόκκινη Κλωστή και με δασκάλα τη Χάρις Γερολουκά, ενώ το έτος 2016/2017 παρακολούθησε το Εργαστήρι Θεατρικής Μαριονέτας με δάσκαλο τον Στάθη Μαρκόπουλο (κουκλοθέατρο Αγιούσαγια!). Έχει εργαστεί ως ερμηνεύτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ως παιδαγωγός/εμψυχώτρια, και έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει παιδικά εργαστήρια σε συνεργασία με διάφορους φορείς. Από το 2014 είναι μέλος της ομάδας του πολιτιστικού κέντρου Anasa Cultural Center και συνεργάζεται με τον ηθοποιο/μουσικό Μιχάλη Αφολάνιο στήνοντας μαζί την ομάδα αφήγησης ANASA και την παράσταση “Η Σοφία της Γης”, η οποία έκτοτε παρουσιάζεται σε σχολεία, θέατρα, φεστιβάλ.

 

Ελένη Νζάνγκα
Η Ελένη Νζάνγκα γεννήθηκε στο Κονγκό το 1990 και μετακόμισε στην Αθήνα με την οικογένεια της το 1992.
Έχει σπουδάσει Τεχνικός Ενδυματολογιας και Σχεδίασης Μόδας καθώς και Τεχνικός Λήψης Φωτογραφίας. Από την ηλικία των 17 συνεργάζεται με τον θίασο του ΜΠΑΟΜΠΑΜΠ έχοντας παίξει στα έργα »Απόψε αυτοσχεδιαζουμε». » Τα καινούργια για ρούχα του Βασιλιά ». «Εκκλησιάζουσες» . Το 2012 παίζει στο εργο του Αουγκούστο Μποάλ » Ο θείος Πάπαρος» στο δημοτικό θέατρο της Ηλιουπολης, Δημήτρης Κιντής. Το 2013 συμμετείχε στην παράσταση της Τζίνα Αποστολοπούλου «Ονειρόδραμα» του Αγκούστο Στρίνγκμπεργκ. Το 2014 θα παίξει στην παράσταση «Όνειρο θερινής νυκτός» του Σέξπηρ. Από το 2015 σπουδάζει υποκριτική τέχνη στην Δραματική σχολή Διομήδης Φωτιάδης. Παράλληλα ξεκινάει συνεργασία με την θεατρική ομάδα της ANASA, δράσεις με θέμα το προσφυγικό στα ακριτικά νησια της Ελλάδας και σε διάφορα σχολεία της Αθήνας με κύριο μέσο το θέατρικο παιχνίδι και το αυτοσχεδιασμό.

 

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.