14/04/2016: Ανοιχτό Σεμινάριο Αφρικανικού Χορού


HENRY OMOLLU PICΤην πέμπτη 14 Απριλίου στις 19:00-21:00 θα πραγματοποιήθει σεμινάριο αφρικανικών χορών από την Κένυα, εισηγητής του ανοιχτού εργαστηρίου ο Ηenry οmollu.

Ο Henry οmollu ξεκίνησε την δεκαετία το 90΄να  ασχολείται με τα ακροβατικά και ήταν μέλος της γυμναστικής ομάδας του Ναϊρόμπι  οπου και έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς ώς χορευτής και ακροβάτης. Το 1995 επιλέκτηκε μαζί με άλλους 30 νέους και νέες στην χόρευτική ομάδα που σύνθεσε  το πολιτιστικό κέντρο νέων της καθολικής εκκλησίας της περιοχής Dandora στο Ναϊρόμπι όπου μελέτησε αφρικανικούς παραδοσιακούς χορούς  και ακροβατικά. Έγινε μέλος της όμαδας χόρου Waza Africa dance troupe ενός οργανισμού που έχει την υποστήριξη του υπουργείου πολιτισμού της Κένυας, παίρνοντας μέρος σε περιοδείες στην Αφρική (Τανζανία, Ουγκάντα, Ρουάντα, Μπουρούντι, Κινσάσα), αλλά και την Ευρώπη (Ιταλία, Ισπανία, Ουγκαρία, Βουδαπέστη, Ελλάδα).

Επειδή αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος χρείαζεται να γίνει δήλωση συμμετοχής. Για δηλώσεις συμμετοχής στέλνετε email στο info@anasa.org.gr.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.