19/05/19 Βιωματικό Workshop-ΣΧΕΣΕΙΣ: Από τη Σκέψη στο Συναίσθημα


Βιωματικό Workshop
ΣΧΕΣΕΙΣ: Από τη Σκέψη στο Συναίσθημα
Relationships: From Thinking to Feeling
με τον Αtasa Rossios
Κυριακή 19 Μαίου 16:00-20:00
στο Anasa Cultural Center,
Σφακτηρίας 24 & Πλαταιών, Κεραμεικός
Πληροφορίες & Συμμετοχές: info@anasa.org.gr
*απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής
 
Σκέψη και συναίσθημα, δύο διαφορετικές διαστάσεις.
Είμαστε πλέον τόσο διανοητικά προσανατολισμένοι που ακόμα και όταν λέμε ότι αισθανόμαστε, πραγματικά δεν αισθανόμαστε, σκεφτόμαστε. Το αίσθημα έχει σταματήσει τελείως. έχει γίνει σχεδόν ένα νεκρό όργανο.
Αυτό δεν πράττουμε άλλωστε όταν προσπαθούμε να σταματήσουμε να βιώνουμε “αρνητικά συναισθήματα”;
Εκλογικεύουμε, ανάγουμε τα συναισθήματα σε σκέψη.
Οι Άνθρωποι είναι μόνοι γιατί δεν δημιουργούν γέφυρες χτίζουν τείχη, και τελικά υποφέρουν.
Κάθε φορά που αισθάνεσαι δεν υπάρχει σκέψη, δεν μπορεί να υπάρξει. Το κέντρο της καρδιάς γίνεται το κέντρο της ύπαρξής σου.
 
Σε αυτό το σεμινάριο θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε πως να χτίζουμε γέφυρες, πώς να συντονιζόμαστε, να είμαστε σε συγχρονισμό αντί να ψάχνουμε για λύσεις, δεδομένα, αποδείξεις και τελικά να καταλήγουμε σε ανούσια συμπεράσματα.
 
Θα κάνουμε τεχνικές ώστε να καθαρίσει η ματιά μας και αναδεχθεί η διαίσθηση αυτή η μικρή εσωτερική φωνή που τις περισσότερες φορές αγνοούμε.
 
Είσαι ελεύθερος τελικά ή έχεις φόβο? Είσαι ελεύθερος από φιλοδοξίες, απληστία, ζήλιες και πάθη, ώστε να πετύχεις επιτυχία σε αυτό το πεδίο? Αν όχι, τότε απλά παραπλανείς τον εαυτό σου. Χρησιμοποιώντας μεθόδους και τεχνικές μπορούμε να ρίξουμε περισσότερο φως σε αυτή τη σκοτεινή πλευρά που κουβαλάει ο καθένας μας. Περισσότερο φως σημαίνει περισσότερη ελευθερία και περισσότερη ελευθερία σημαίνει περισσότερη αγάπη.
 
Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ
 
Bio:
Ο Atasa Rossios, από τα πρώτα του χρόνια δοκίμασε πολλές μεθόδους όπως γιόγκα και ακολούθησε πολλές «εσωτεριστικές σχολές» στην Ελλάδα, μέχρι που ανακάλυψε τον Osho.
Ταξίδεψε στην Ινδία για να βιώσει και να πειραματιστεί με τις διδασκαλίες του Osho και από τότε το Osho Meditation Resort στην Πούνε της Ινδίας έγινε το “δεύτερο σπίτι” του για περισσότερα από 25 χρόνια. Παρακολούθησε πολλά βιωματικά σεμινάρια και έλαβε εκπαίδευση στην Ακαδημία Διαλογισμού Osho.
Παράλληλα, και ενόσω βρισκόταν πίσω στη “Δύση”, σπούδασε επιστήμη των υπολογιστών, και εργάστηκε – συνεργάστηκε με πολλές γνωστές εταιρείες στην Αθήνα και διάφορους ερευνητικούς οργανισμούς στις Βρυξέλλες Βέλγιο και Μπολόνια Ιταλίας ως σύμβουλος πληροφορικής και web developer όπου δημιούργησε διαδικτυακές εφαρμογές και πολύπλοκα δίκτυα υπολογιστών.
Τα άφησε όλα αυτά όμως για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά με το άνθρωπο, σπούδασε φυσικοθεραπεία κι έλαβε πιστοποίηση για Cognitive Behavioral Therapy (CBT)
Από το 1998 διοργανώνει σεμινάρια διαλογισμού και βοηθά τους ανθρώπους να αποκτήσουν μεγαλύτερη επίγνωση στην καθημερινή τους ζωή, επίσης εργάζεται ως ολιστικός θεραπευτής με πολλές διαφορετικές τεχνικές όπως (Active Joint Release, Acupressure, Cupping therapy, κινησιοθεραπεία, κ.α) έχει επίσης αναπτύξει μια μοναδική μέθοδο που την ονομάζει Body-Mind Integration.
 
http://atasa.website
fb page: Be realistic plan, for a miracle
https://www.facebook.com/beloved.atasa/
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.