22/11/2015: Παράσταση «Η Σοφία της Γης» από την ομάδα αφήγησης ANASA


poster_sofia_ths_ghs_ERGASTHRI_MELETIS_web

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,
αυτή την Κυριακή, 22 Νοέμβρη, στις 12.00 το πρωί, η θεατρική ομάδα αφήγησης παραμυθιών ANASA θα βρίσκεται, μαζί με όλη τη σοφία της Γης, στο Εργαστήρι Μελέτης της Παιδικής Ηλικίας, Ιωάννου Φιλήμονος 3, στους Αμπελόκηπους!
Σας περιμένουμε με χαρά!
 
“Και η πήλινη στάμνα έσπασε σε χίλια κομμάτια σκορπίζοντας όλη την σοφία σε ολόκληρο τον κόσμο. Και μ’ αυτόν τον τρόπο λέγεται πως η Γη απέκτησε την σοφία της. Και όλοι, μα όλοι έχουμε λίγη από αυτή.”
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί γίνεται έκλειψη; Είναι δυνατόν μια μικρή αράχνη να κατακτήσει την σοφία όλου του κόσμου; Πως μπόρεσε ένα παιδί να γίνει βασιλιάς έχοντας μόνο μία βελόνα;
Τρία παραμύθια που ξεκινούν από την μουσική και την κίνηση του σώματος, μας ταξιδεύουν ως την Αφρική όπου ζώα, άνθρωποι και στοιχεία της φύσης μοιράζονται τις ιστορίες τους.
 
Συντελεστές: 
Μιχάλης Αφολάνιο: αφήγηση, εμψύχωση παραμυθιού, μουσική
Χρύσα Λογοθέτη: αφήγηση, εμψύχωση παραμυθιού, μουσική
 
Διάρκεια: 1 ώρα
Ηλικίες: για παιδιά από 4 ετών και πάνω…
 
Τόπος: Εργαστήρι Μελέτης της Παιδικής Ηλικίας, Ιωάννου Φιλήμονος 3, Αμπελόκηποι
Χρόνος: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12.00
Είσοδος: 5 ευρώ

 
Ομάδα αφήγησης ANASA
Η λέξη “Anasa” στα σουαχιλι σημαίνει “χαρά της ζωής”. Η ομάδα Αφήγησης Παραμυθιών ANASA αποτελείται από τους Μιχάλη Αφολάνιο (ηθοποιό-εμψυχωτή-μουσικό) και Χρύσα Λογοθέτη (εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού-εκπαιδευτικό). Δημιουργήθηκε το 2014 και ανήκει στην οικογένεια του ANASA Cultural Center. Στόχος της είναι μέσω της αφήγησης παραμυθιών, και με συνδυασμό άλλων τεχνικών όπως η παντομίμα, ο θεατρικός κλόουν και η εμψύχωση κούκλας, να ανοίξει έναν διαπολιτισμικό διάλογο μεταξύ των λαών.
Περισσότερες πληροφορίες: www.anasa.org.gr
Τηλ: 6977294342 (Χρύσα Λογοθέτη)
mail: anasa_storytelling@hotmail.com
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.