18/03/2017: Open Jam Session ‘Urban Links – Η πόλη ανήκει σε όλους’


Το Anasa Soundsystem – Open Jam Session Project, σας προσκαλεί στο Party ‘Urban Links – Η πόλη ανήκει σε όλους’ το Σάββατο 18 Μάρτη, στις 22:00, στον ελεύθερο πολυχώρο τέχνης & δημιουργίας La Plataforma, Σοφοκλέους 33 & Σωκράτους (στον 7ο Όροφο), στο κέντρο της Αθήνας. Μουσικοί αυτοσχεδιασμοί & dj set από τον Selector Piranhas (Music Kiosk) που θα μας συνοδεύει στους ρυθμούς της reggae και όχι μόνο.

Είσοδος Ελεύθερη

*Στο χώρο θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας μας

 

Το κάλεσμα είναι όπως πάντα ανοιχτό για μουσικούς, ποιητές και καλλιτέχνες κάθε είδους. Η διαδικασία αυτή προάγει τον πολιτισμό, την παιδεία, την ελευθερία της έκφρασης και την καταπολέμηση κάθε είδους ρατσισμού & διακρίσεων

Φέρτε λοιπόν τα μουσικά σας όργανα!!! τα ποιήματα σας!!! την καλή διάθεση σας!!! και ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί για ελεύθερους δημόσιους  χώρους, για ελεύθερους χώρους, για ελεύθερους ανθρώπους!!!

Το Anasa Soundsystem Open Jam Session δημιουργεί αυτές τις εκδηλώσεις με στόχο να συνεχίσει την προσπάθεια του να ανακαταλάβει το δημόσιο χώρο & όχι μόνο, αλλά και να δημιουργήσει μια μετακινούμενη εστία δημιουργικής έκφρασης, ανταλλαγής ιδεών, αλλά και έναν χώρο συνάντησης όπου μουσικοί, ποιητές, ποιητές του δρόμου, χορευτές, εικαστικοί, εραστές της τέχνης, ταξιδευτές και θαμώνες της πόλης συνδημιουργούν επί τόπου.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ!

Για άλλη μια φορά όπως και τον Νοέμβριο, επιλέξαμε το χώρο του La Plataforma στο κέντρο της Αθήνας. Ένας καινούργιος ανοιχτός και ελεύθερος πολυχώρος τέχνης & δημιουργίας με κοινούς στόχους & αξίες με τους δικούς  μας.

Γιορτάστε μαζί μας υπεύθυνα, διατηρώντας & συμβάλλοντας στην αρμονία & την καθαριότητα του χώρου.

 

* Ο Dimitris Piranhas λάτρης της reggae μουσικής από πολύ μικρός και ασχολήθηκε καθαρά για τον ίδιο και την παρέα του. Το 2011 του ήρθε η ιδέα να συνδυάσει στο περίπτερο του και την μουσική. Έτσι λοιπόν 24 ώρες το 24ωρο βάραγε ανελλιπώς, κυρίως reggae αλλά και άλλα είδη ανάλογος τον εκάστοτε υπάλληλο. Ο σκοπός του ήταν και είναι οι πελάτες /περαστικοί αυτά τα 2 λεπτά που θα ερχόντουσαν στο περίπτερο να τους ψυχαγωγούμε και να ξεχνάνε έστω και για λίγο τα οποία προβλήματα τους απασχολούν… καθώς δεν του αρκούσε μόνο αυτό το επέκτεινε και στο facebook φτιάχνοντας την σελίδα music kiosk με συνδυασμό κιόλας να βοηθήσει και τη γειτονιά της Αθήνας δημοσιεύοντας πάρτι και εκδηλώσεις, αλλά και τον κύκλο μας που πιστεύει πολύ σε αυτόν…

Οne love είναι πραγματικά η ιδεολογία που τον αντιπροσωπεύει σε όλη του την ζωή, στις επιλογές του και στον τρόπο ζωής

Οne love είναι και ο στόχος του music kiosk…

-Selector Dimitris Piranhas  https://www.facebook.com/dimitris.piranhas1?fref=ts

-Music Kiosk  https://www.facebook.com/MusicKiosk/?fref=ts

 

* Anasa Cultural Center

Η λέξη “Anasa” στα σουαχίλι σημαίνει “χαρά της ζωής”. Το πολιτιστικό κέντρο ANASA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στο διαπολιτισμικό διάλογο μεταξύ των λαών και την ένταξη και ενδυνάμωση των νέων Αφρικανικής καταγωγής που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, μέσω της τέχνης και του πολιτισμού, προωθώντας την αφρικάνικη τέχνη: μουσική, θέατρο, χορό, λογοτεχνία.

Σφακτηρίας 24 & Πλαταιών, Κεραμεικός

e-mail: info@anasa.org.gr

www.anasa.org.gr

www.facebook.com/groups/ANASA.ORG

 

* La Plataforma

H La Plataforma είναι ένας πολυχώρος τέχνης και δημιουργίας, που ιδρύθηκε από τέσσερις καλλιτέχνες με σκοπό την προαγωγή της επαγγελματικής ανεξάρτητης καλλιτεχνικής παραγωγής.

fb page: https://www.facebook.com/pg/LaPlataforma.openartspace/about/?ref=page_internal

mail: Laplataforma.openartspace@gmail.com

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.