West African Percussion Introduction Workshops


ΚΡΟΥΣΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ με τον MICHAEL AFOLAYAN
Eργαστήριο Γνωριμίας με ελεύθερη συνεισφορά
Τρίτη 04/02 από τις 18.00 έως 19.30
& Πέμπτη 06/02 από τις 18.00 έως 19.30
πληροφορίες & συμμετοχές: info@anasa.org.gr

Ξεκινάει η νέα σεζόν Ιανουάριος-Ιούνιος 2020 του Anasa Cultural Center με Εργαστήρια γνωριμίας, λίγο πριν την κοπή της πίτας της σχολής, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 9 Φεβρουαρίου.
Τα εργαστήρια είναι με ελεύθερη συνεισφορά.

Η βάση των δυτικοαφρικάνικων κρουστών είναι η πολυρυθμία,
η σύνθεση τριών ή περισσότερων ρυθμικών μοτίβων
που απαρτίζουν έναν ρυθμό. Στα μαθήματα αυτά ερχόμαστε σε επαφή με τη δυναμική και θεραπευτική ιδιότητα της πολυρυθμίας μέσα από αφρικάνικους παραδοσιακούς ρυθμούς, εμπλέκοντας τη φωνή και το σώμα, δημιουργώντας μια βιωματική εμπειρία που προάγει την έκφραση και το ομαδικό πνεύμα.

Τα όργανα που μαθαίνουμε είναι το djembe και τα dundun.
Ο/η μαθητής/τρια μπορεί όσο εξελίσσεται να παρακολουθεί και άλλα τμήματα κρουστών, καθώς και να συμμετέχει στις κοινές συναντήσεις
όλων των τμημάτων.

West African Percussion with MICHAEL AFOLAYAN

Workshop with Free Contribution

Tuesday 04/02 from 18.00 to 19.30 & Thursday 06/02 from 18.00 to 19.30

info & registration: info@anasa.org.gr

The new January-June 2020 season at Anasa Cultural Center with Introductory Workshops begins shortly before the school’s party which is taking place this Sunday, February 9th. The workshops are free of charge. The basis of West African percussion is polyrhythm. The synthesis of three or more rhythmic motifs make up rhythms. In these lessons we come in contact with the dynamic and therapeutic properties of polyrhythms through African traditional rhythms, involving voice and body, creating an interactive experience that promotes individual expression and team spirit. The instruments we learn are called djembe and dundun. Students may attend other percussion classes of Anasa as well as participate in practice sessions of mixed levels.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.