2018: Φωνητική Τοποθέτηση και Ερμηνεία


Φωνητική Τοποθέτηση και Ερμηνεία με τον MC YINKA  (Ιδιαίτερα Μαθήματα)

 

Στο μάθημα αυτό, ο μαθητής μέσω φωνητικών ασκήσεων έρχεται σε επαφή με τη διαδικασία που μπαίνει το σώμα για να παράξει έναν όσο το δυνατό μεστό ήχο χωρίς να επιβαρύνει τις φωνητικές του χορδές. Μία διαδικασία εκγύμνασης της φωνής και σωστής διαχείρισης του αέρα.

Στο μάθημα καλούνται να συμμετάσχουν τραγουδιστές και όχι μόνο.

* Ο Mc Yinka γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Αθηναϊκη σκηνή το 1988 κάνοντας MCing σε Drum N’ Bass Parties με τον Dj Texture, με τον οποίον αργότερα θα συνέθεταν την ομάδα Urban Links.

Είναι ιδρυτικό μέλος του χιπ-χοπ συγκροτήματος Αδιάσπαστη Ουσία, οπως και του Παράγοντες μαζί με τον Κώστα Κουγιουμτζή. Είναι μέλος σαν MC και τραγουδιστής των Street Buzz, Dr.Votkanini και Imam Baildi, όπως και των Direct Connection παίζοντας ηλεκτρικό μπάσο. Είναι δημιουργός των μουσικών project Urbanix και Fuzics, όπου είναι και η τωρινή του μπάντα. Έχει συμμετέχει κάνοντας φωνητικά σε διάφορα parties μαζί με καταξιωμένους Djs της Αθηναϊκής σκηνής, στην ηχογράφιση του δίσκου Ομνια του Φίλιππου Πλιάτσικα, όπως και σε ταινίες μεγάλου μήκους και θεατρικές παραστάσεις σαν ηθοποιός

e-mail: oyinkus@gmail.com

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.