Προβολή “Χορεύοντας με το Στόμα” του Γιώργου Γαργάλα


Στα πλαίσια των i-Doc προβολών στο Anasa Cultural Center, Σφακτηρίας 24 & Πλαταιών στον Κεραμεικό, θα προβληθεί την Κυριακή 21 Απριλίου στις 19:30 το ντοκιμαντέρ Προβολή “Χορεύοντας με το Στόμα” του Γιώργου Γαργάλα, με ελεύθερη είσοδο.
Πώς ένας τρόπος μίμησης ήχων και μουσικής από το στόμα έχει εξελιχθεί σε μια νέα τεχνική παραγωγής μουσικής. Το beatbox ξεκίνησε από το δρόμο ως ένας ψυχαγωγικός τρόπος έκφρασης που φέρνει κοντά τους ανθρώπους.

Θα ακολουθήσει συζήτηση & jamming με τους Anasa Drummers

Σενάριο/Σκηνοθεσία/Μοντάζ/Ηχητική Επιμέλεια/Διεύθυνση
Παραγωγής: Γιώργος Γαργάλας
Εικονοληψία: Λυδία Πατρινού, Αλέξανδρος Ρέλλος, Ελένη Φίλιου,
Αλέξανδρος Χατζηγιάννης, Βασίλης Χατζόπουλος
Ηχοληψία/Μιξάζ: Γιώργος Γαργάλας, Βίκτωρ Μαστέλα,
Βασίλης Χατζόπουλος
Γραφικά: Γιώργος Χατζέλλης, Βασίλης Χατζόπουλος

ΒΙΟ: O Γιώργος Γαργάλας εργάζεται ως παραγωγός και τεχνικός Ήχου και Εικόνας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακός του τμήματος Μουσικών σπουδών Αθήνας. Κύρια ενδιαφέροντα του αποτελούν η μουσική ερμηνεία και σύνθεση για τις εικαστικές τέχνες και το χορό καθώς επίσης και η παραγωγή ντοκιμαντέρ.

i – Documentaries at Anasa Cultural Center

Τα Ντοκιμαντέρ είναι παράθυρα που έχουν για θέα τους παράλληλους κόσμους που βρίσκονται γύρω μας.Το i-Doc είναι μια προσπάθεια του πολιτιστικού κέντρου Anasa να κρατήσει μια ανοιχτή ερευνητική ματιά γύρω από θέματα που αφορούν, την αυτοοργάνωση, τις πολιτικές και κοινωνικές επιστήμες, τις αστικές τέχνες, σαν μια αφορμή για ανταλλαγή ιδεών και σύνδεσης με κινήματα και πρωτοβουλίες.
Η σειρά ντοκυμαντέρ που θα προβληθούν έχουν να κάνουν με ένα κίνημα που αναπτύσσεται όλο και περισσότερο το D.I.Y (Do it yourself movement).

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.