Προβολή του ντοκιμαντέρ “Athens Beat”


Στα πλαίσια των i-Doc προβολών στο Anasa Cultural Center θα προβληθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 19:30 το ντοκιμαντέρ “Athens Beat”, διάρκειας 64 λεπτών, του Βαγγέλη Μπέκα, με ελεύθερη είσοδο.

Ένας συγγραφέας ανακαλύπτει μια κοινότητα μουσικών και καλλιτεχνών που βγάζει τη γλώσσα στην γκρίζα κανονικότητα, συνειδητοποιώντας ότι κατά τη διάρκεια της Κρίσης, η Αθήνα μεταμορφώθηκε σε μια αυθεντική underground μητρόπολη της Ανατολικής Μεσογείου.
To Athens Beat είναι μια ταινία που πραγματοποιήθηκε χωρίς χρήματα και παραγωγή, διότι οι ταινίες πρέπει να γίνονται, οι μουσικές, τα ντοκουμέντα και οι εποχές να καταγράφονται και το DIY είναι μερικές φορές η μόνη λύση. Το Athens Beat διερευνά την Τέχνη από τα Κάτω στην πράξη, τις κοινότητες και την αλληλεγγύη στην καλλιτεχνική δημιουργία DIY, εστιάζοντας κυρίως στη μουσική και καλλιτεχνική σκηνή που ορίζεται από το τρίγωνο Εμπρός-Βοτανικός-Πλατεία Μεταξουργείου.
~ Η ταινία διαθέτει και αγγλικούς υπότιτλους

Θα ακολουθήσει συζήτηση και τζαμάρισμα από τους Anasa Drummers.

fb event

CV
Ο Βαγγέλης Μπέκας είναι συγγραφέας και σεναριογράφος. Το τελευταίο του μυθιστόρημα «Μαύρο φυλαχτό» (εκδ. Ψυχογιός) είναι ένα ιστορικό μυθιστόρημα, το οποίο διαβάζεται και ως θρίλερ μυστηρίου. To 2015 του απενεμήθη το 1ο βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος για το πρωτότυπο σενάριο μεγάλου μήκους «Η χύτρα», ενώ το 2018 έκανε το ντεμπούτο του στη σκηνοθεσία με το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «Athens Beat».


http://barouak.blogspot.gr/
https://ergastirigrafis.wordpress.com/

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.