‘Μαθαίνοντας την Αγάπη-Συναντώντας Αξιοσημείωτους Ανθρώπους’


Προβολή & ομιλία
‘Μαθαίνοντας την Αγάπη- Συναντώντας Αξιοσημείωτους Ανθρώπους‘, μέσα από τα προσωπικά βιώματα και παραδείγματα, του Atasa Rossios

Κυριακή 12 Μαίου, στις 20:00, ελεύθερη είσοδος
Anasa Cultural Center, Σφακτηρίας 24 & Πλαταιών, Κεραμεικός

όπως & παρουσίαση του βιωματικού workshop
ΣΧΕΣΕΙΣ: Από τη Σκέψη στο Συναίσθημα
Relationships: From Thinking to feeling
Που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαίου 16:00-20:00.
στο Anasa Cultural Center

Αυτή τη βραδιά θα έχουμε την ευκαιρία μέσα από τα μάτια ενός αναζητητή και την μέχρι τώρα 30 χρόνων πορεία του, να γνωρίσουμε τις ζωές και τις διδασκαλίες σοφών ανθρώπων, όπως του Osho, J. Krisnamurti, G. Gurdjieff, Kabir, Πυθαγόρα, Ηράκλειτου κ.α. Όλοι από διαφορετικές σχολές και προσεγγίσεις, με ένα σημαντικό κοινό την αγάπη για τον άνθρωπο και τη ζωή και για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη συνειδητότητα.

Στο βιωματικό workshop της επόμενης Κυριακής 19 Μαίου 16:00-20:00.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Από τη Σκέψη στο Συναίσθημα
Relationships: From Thinking to feeling
Αν και η λέξη αγάπη έχει χρησιμοποιηθεί όσο καμία άλλη και δεν είναι τυχαίο που συμβαίνει αυτό. Είναι το πιο ποθητό πράγμα στον κόσμο, αλλά αν κοιτάξουμε ψύχραιμα θα δούμε ότι τελικά έχει προκαλέσει περισσότερη δυστυχία παρά ευτυχία. Αυτό συμβαίνει για τον απλό λόγο αγάπη συνήθως είναι πολιτική.
Είσαι ελεύθερος τελικά ή έχεις φόβο? Είσαι ελεύθερος από φιλοδοξίες, απληστία, ζήλιες και πάθη, ώστε να πετύχεις επιτυχία σε αυτό το πεδίο? Αν όχι, τότε απλά παραπλανείς τον εαυτό σου. Χρησιμοποιώντας μεθόδους και τεχνικές μπορούμε να ρίξουμε περισσότερο φως σε αυτή τη σκοτεινή πλευρά που κουβαλάει ο καθένας μας. Περισσότερο φως σημαίνει περισσότερη ελευθερία και περισσότερη ελευθερία σημαίνει περισσότερη αγάπη.

Anasa Cultural Center, Σφακτηρίας 24 & Πλαταιών, Κεραμεικός
Πληροφορίες & Συμμετοχές: info@anasa.org.gr
Informations & participations: info@anasa.org.gr

Bio:
Ο Atasa Rossios, από τα πρώτα του χρόνια δοκίμασε πολλές μεθόδους όπως γιόγκα και ακολούθησε πολλές «εσωτεριστικές σχολές» στην Ελλάδα, μέχρι που ανακάλυψε τον Osho.
Ταξίδεψε στην Ινδία για να βιώσει και να πειραματιστεί με τις διδασκαλίες του Osho και από τότε το Osho Meditation Resort στην Πούνε της Ινδίας έγινε το “δεύτερο σπίτι” του για περισσότερα από 25 χρόνια. Παρακολούθησε πολλά βιωματικά σεμινάρια και έλαβε εκπαίδευση στην Ακαδημία Διαλογισμού Osho.
Παράλληλα, και ενόσω βρισκόταν πίσω στη “Δύση”, σπούδασε επιστήμη των υπολογιστών, και εργάστηκε – συνεργάστηκε με πολλές γνωστές εταιρείες στην Αθήνα και διάφορους ερευνητικούς οργανισμούς στις Βρυξέλλες Βέλγιο και Μπολόνια Ιταλίας ως σύμβουλος πληροφορικής και web developer όπου δημιούργησε διαδικτυακές εφαρμογές και πολύπλοκα δίκτυα υπολογιστών.
Τα άφησε όλα αυτά όμως για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά με το άνθρωπο, σπούδασε φυσικοθεραπεία κι έλαβε πιστοποίηση για Cognitive Behavioral Therapy (CBT)
Από το 1998 διοργανώνει σεμινάρια διαλογισμού και βοηθά τους ανθρώπους να αποκτήσουν μεγαλύτερη επίγνωση στην καθημερινή τους ζωή, επίσης εργάζεται ως ολιστικός θεραπευτής με πολλές διαφορετικές τεχνικές όπως (Active Joint Release, Acupressure, Cupping therapy, κινησιοθεραπεία, κ.α) έχει επίσης αναπτύξει μια μοναδική μέθοδο που την ονομάζει Body-Mind Integration.

http://atasa.website
fb page: Be realistic plan, for a miracle
https://www.facebook.com/beloved.atasa/

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.